Hvetlanda GIF

DM 1/8: Värnamo Södra FF - Hvetlanda GIF 6-0 (1-0)

DM-kvartsfinal väntar för tredje året i rad!

Ja, för tredje året i rad visar vi att vi har ett 03-gäng som tillhör de bästa i Småland och är minst topp 8 i DM igen.

Detta efter en åttondel som vi med undantag av några trevande minuter i inledningen dominerade fullständigt. Att det bara stod 1-0 i paus var ett mysterium men bollen ville helt enkelt inte in första 45. Jo, en gång hade bollen inget val när Viktor bombar in en frispark från 25 meter :)

I andra dröjer det en kvart innan målskyttet lossnar och regissören bakom målet var Ville, som även i övrigt gjorde en brilliant insats, när han vaket klev framför sin forward och frispelade Tim som hittade Hero som nätade.

Viktor stänkte sedan in sitt andra innan det var dags för Sibonjic show och Tim svarade för ett äkta hattrick på sju minuter.

Kvartsfinalen kommer att spelas senast 19/6 och de sju möjliga motståndarna finns här: Smålandsfotbollen.

Avancemanget innebär också att vi tvingas avanmäla oss till Sölvesborgscupen. Surt att ställa till det för arrangören och de andra lagen men det är praktiskt omöjligt att få in både en DM-kvart och cupen i mitten av juni.